Reageer
Reageer

Reageer

Heeft u vragen over onze medische producten, bijvoorbeeld met betrekking tot over diëten, voedingsadviezen, samenstelling van de producten of verzoek om extra informatie, kijk dan op www.nutriciamedischevoeding.nl. Daar vindt u ook het contactformulier en het telefoonnummer (0800-022 33 22).

Heeft u vragen over onze producten voor baby’s, bijvoorbeeld over allergieën, verkrijgbaarheid of samenstelling van de producten en knuffels (‘de blije doos’), kijk dan op www.nutricia.nl. Daar vindt u de gegevens van onze Kindervoeding Service. U kunt uw vraag stellen via het contactformulier of telefoon (0800-022 26 26).

Heeft u vragen over vacatures of stages, kijk dan op www.careers.danone.com/en-global.

Voor vragen die betrekking hebben op onze vestiging (de fabriek) in Zoetermeer, kunt u onderstaand contactformulier gebruiken.

Contactformulier

Stel uw vraag
Ik ben een
Aanhef
Naam
Postcode
Huisnummer
Woonplaats
Telefoon
Email
Anti-Spam check
 

Nutricia streeft naar productie met zo min mogelijk hinder voor de omgeving. Toch kan het voorkomen dat ons productieproces niet verloopt zoals het zou moeten. Heeft u hinder ondervonden? Dan kunt u dit aan ons melden door gebruik te maken van het online klachtenformulier. Gebruik het formulier alleen voor klachten voor de productielocatie Zoetermeer. Hoort u een hard geluid dat u normaal niet hoort, dan kunt u 24/7 ook de Security desk bellen zodat wij direct kunnen proberen het geluid te stoppen. Belt u direct, dan kunnen we gerichter zoeken naar de oorzaak. Het telefoonnummer is 079 – 353 9555.

Voor klachten die zijn gerelateerd aan onze eindproducten, bezoekt u de site www.nutriciavoorjou.nl. Ook treft u onze contactgegevens op de productverpakking aan.

Bezoekadres NV Nutricia

Eerste Stationsstraat 186
2712 HM Zoetermeer

Postadres:
Postbus 1
2700 MA Zoetermeer

U kunt uw vraag ook via onderstaand contactformulier aan ons stellen. U krijgt dan snel antwoord via e-mail.