Reageer
Reageer

Reageer

Heeft u vragen over onze medische producten, bijvoorbeeld met betrekking tot over diëten, voedingsadviezen, samenstelling van de producten of verzoek om extra informatie, kijk dan op www.nutriciamedischevoeding.nl. Daar vindt u ook het contactformulier en het telefoonnummer (0800-022 33 22).

Heeft u vragen over onze producten voor baby’s, bijvoorbeeld over allergieën, verkrijgbaarheid of samenstelling van de producten en knuffels (‘de blije doos’), kijk dan op www.nutricia.nl. Daar vindt u de gegevens van onze Kindervoeding Service. U kunt uw vraag stellen via het contactformulier of telefoon (0800-022 26 26).

Heeft u vragen over vacatures of stages, kijk dan op www.werkenbijdanone.nl.

Voor vragen die betrekking hebben op onze vestiging (de fabriek) in Zoetermeer, kunt u onderstaand contactformulier gebruiken.

Contactformulier

Stel uw vraag
Ik ben een
Aanhef
Naam
Postcode
Huisnummer
Woonplaats
Telefoon
Email
Anti-Spam check
 
Nutricia streeft naar productie met zo min mogelijk hinder voor de omgeving. Toch kan het voorkomen dat ons productieproces niet verloopt zoals het zou moeten. Heeft u hinder ondervonden? Dan kunt u dit aan ons melden door gebruik te maken van het online klachtenformulier. Gebruik het formulier alleen voor klachten voor de productielocatie Zoetermeer. Voor klachten die zijn gerelateerd aan onze eindproducten, bezoekt u de site www.nutriciavoorjou.nl. Ook treft u onze contactgegevens op de productverpakking aan.

Bezoekadres NV Nutricia
Eerste Stationsstraat 186
2712 HM Zoetermeer

Postadres:
Postbus 1
2700 MA Zoetermeer

U kunt uw vraag ook via onderstaand contactformulier aan ons stellen. U krijgt dan snel antwoord via e-mail.