Toegang
Toegang en veiligheid bij NV Nutricia

Toegang en veiligheid bij NV Nutricia

Binnen een productielocatie als Nutricia zit een ongeluk in een klein hoekje. Dat willen we te allen tijde voorkomen. Een veilige (werk)omgeving zonder ongevallen, is één van de allerbelangrijkste doelstellingen binnen Danone en binnen Nutricia. Daarbij hanteren wij strenge eisen ten aanzien van voedselkwaliteit omdat wij produceren voor de meest kwetsbare groepen in onze samenleving.

Daarom moet iedereen, dus élke bezoeker, vrachtwagenchauffeur, monteur of contractor, die het Nutricia terrein wil betreden zich houden aan het toegangsreglement Nutricia terrein. Afhankelijk van het doel van uw komst dient u de gezondheidsverklaring in te vullen en te ondertekenen. Betreedt u productieruimtes, magazijnen en het buitenterrein, dan gelden aanvullende regels:

Het betreden van productieruimtes, magazijnen en het buitenterrein

Iedereen die voor de eerste keer de productieruimtes, magazijnen en het buitenterrein gaat betreden, dient vooraf een instructiefilm te kijken en de daarbij behorende toets af te leggen. Dat geldt ook voor bezoekers die deze ruimten betreden. De instructiefilm geeft niet alleen informatie over toegangseisen en veiligheid. Ook komen de regels over hygiëne, orde en netheid aan bod.

De film kunt u voorafgaand aan uw komst bekijken, nadat u van uw contactpersoon bij Nutricia een login en een wachtwoord heeft gekregen. Gebruik hiervoor de knop “Toegang Nutricia Terrein”, links op deze pagina. Dit scheelt u tijd op de dag van uw komst, omdat u dan de film kunt overslaan. De toets kunt u alleen afleggen bij de receptie en portier. Pas na het slagen voor de toets heeft u toegang tot de productieruimtes, magazijnen en het buitenterrein.