Werken bij Nutricia
Werken bij Nutricia

Werken bij Nutricia

Onze diversiteit aan bedrijfsonderdelen en functies bieden u uitstekende carrièremogelijkheden binnen een dynamische omgeving. Uw eerste stap naar een inspirerende loopbaan binnen Danone waar Nutricia onderdeel van uitmaakt!

De cultuur binnen  Danone wordt bepaald door onze mensen. Danone heeft binnen elke divisie een platte organisatie waarin medewerkers zich inzetten om een zo goed mogelijk product in de markt te zetten waar onze klanten baat bij hebben. Medewerkers ervaren de cultuur als een omgeving waarin medewerkers informeel, open, gedreven, kritisch, resultaat- en klantgericht zijn.

Een bedrijf moet rendabel zijn, maar niet tegen elke prijs en niet om het even op welke manier. In al onze activiteiten respecteren wij onze Danone-waarden. Danone streeft altijd naar respect voor de mensen en de waarden die fundamenteel zijn voor het bedrijf: Humanisme, Openheid, Betrokkenheid en Enthousiasme.

Binnen alle vestigingen in Nederland zijn wij op zoek naar talent om samen met ons onze gezamenlijke ambitie te verwezenlijken: via voeding een bijdrage leveren aan de gezondheid van onze medemens, overal ter wereld. Wij dagen u graag uit om uw vaardigheden, (levens)ervaring en persoonlijkheid hiervoor in te zetten!
Wanneer u zich inzet voor onze droom, helpen wij u te groeien in uw persoonlijke ontwikkeling.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de vacatures binnen onze organisatie?
Op onderstaande link kunt u onze vacatures binnen Danone bekijken en online solliciteren.